Dobrodošli!

Na ovoj stranici možete naručiti vaš horoskop prema vašim željama i potrebama.

Dobrodošli!

Započnite već danas s profesionalnim tečajevima Jyotisha (vedska astrologija) i numerologije.

Dobrodošli!

Naručite knjige o numerologiji, karmi i reinkarnaciji.

Naručite već danas horoskop za sebe, svoju obitelj ili prijatelje. U ponudi odaberite željeni horoskop.

GLAVNI HOROSKOPI


NATALNI ILI ŽIVOTNI HOROSKOP

Ovaj najvažniji horoskop, na kojem se temelje svi ostali, sadrži opis Vaših životnih potencijala, prednosti i slabosti u najvažnijim životnim područjima, s dodatnim osvrtom na trenutno životno razdoblje. Preporučujem da razotkrivanja vašeg životnog puta i prvi kontakt sa svijetom planeta i zvijezda započnete upravo s ovim horoskopom.
Područja koja razmatram u ovom horoskopu su Vaš podznak (lagna, ascendent), vaše životne aspiracije, opća psihofizička konstitucija, redovna primanja, bogatstvo, pokretna imovina, govor, mlađa braća i/ili sestre, želje i mogući konflikti, obiteljski život, dom, majka, privatni život, djeca, inteligencija, ljubavni život, više obrazovanje, neprijatelji, konkurencija, dugovi, sukobi, akutne bolesti, brak, bračni partner, partnerstva, iznenadne promjene i događaji, nasljedstvo, iznenadni dobici ili gubici, religioznost i duhovnost, otac, ideali, visoko obrazovanje, duga putovanja, zanimanje, karijera, posao, uspjeh, prihodi, dobici, priznanja, prijatelji, gubici, troškovi, dugovi, hospitalizacija itd.
Želim napomenuti da se ovaj horoskop bavi opisom potencijala i slabosti u gore navedenim područjima, a ne predviđanjem i određivanjem tajminga za aktivaciju pojedinih zbivanja.
Horoskop sadrži cca. 7-9 A4 stranica pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu.


GODIŠNJI HOROSKOP

Ovaj horoskop sadrži opis Vaše opće situacije u najvažnijim životnim područjima (novčana situacija, ljubav, bračna situacija, obiteljska situacija, posao, dugovi, zdravlje itd.) u razdoblju od godinu dana.
Horoskop sadrži cca. 2-3 A4 stranica pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu.


SPECIFIČNI HOROSKOPI


KARMIČKI HOROSKOP

Ovaj horoskop vrlo detaljno analizira planetarne konfiguracije u karti vašeg rođenja koje su od ključne važnosti za vaš sadašnji materijalni i duhovni prosperitet. On pomaže da lakše uočite smjer do vašeg osobnog razvoja, kao i vaše glavne karmičke dužnosti koje nikako ne biste trebali zaobići.
Pitanja koja razmatra ovaj horoskop su sljedeća:

• Što je glavna svrha ili misija vašeg sadašnjeg života?
• Koje su to mane, slabosti i nedostaci koje vučete za sobom iz ranijih života, a morate ih se osloboditi u ovom životu?
• Što je to s čime se najviše sukobljavate unutar sebe?
• Što uzrokuje neravnotežu vašeg karaktera?
• Što blokira ispunjenje vaših ideja i ciljeva?
• Koje životne lekcije morate usvojiti?

Horoskop sadrži cca. 7-9 A4 stranica pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu.


HOROSKOP – VAŠA SVRHA ŽIVOTA

Za razliku od “Karmičkog horoskopa”, ovaj horoskop se isključivo bavi razotkrivanjem vaše glavne životne misije, kao i ukazivanjem na vaše glavne karmičke dužnosti koje nikako ne biste trebali zanemariti. Dakle, pitanja koja razmatram u ovom horoskopu odnose se na najvažniju svrhu vašeg sadašnjeg života, a usto i na pomoć koju ćete imati ili poteškoće koje ćete morati svladati na putu do ispunjenja svojih životnih ciljeva.
Horoskop sadrži cca. 1-2 A4 stranica pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu.


HOROSKOP PROŠLOG ŽIVOTA

Ovaj se horoskop bavi analizom vašeg prošlog života. On opisuje, iz perspektive vašeg prošlog rođenja (prošle inkarnacije), svrhu života i misiju koju ste imali u vašoj prošloj inkarnaciji, lekcije koje ste morali odraditi, snagu i slabosti vaše osobnosti, karijeru, društveni status, prepreke i poteškoće, imovinu, zdravlje, i sl. u prošlom životu, kao i hobije i talente koje ste donijeli u sadašnji život.
Koja je svrha “Horoskopa prošlog života”? Ovo je iznimno zanimljiv horoskop, jer kada kroz njega upoznate svoj prošli život, tada ćete bolje shvatiti svoj sadašnji život, i puno lakše planirati svoju budućnost!
Horoskop sadrži cca. 1-2 A4 stranica pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu.


REKTIFIKACIJA – PODEŠAVANJE TOČNOG VREMENA ROĐENJA

Jyotish posjeduje moćne “alate” (podznak, nakshatre, planetarne yoge, varge – podjelne karte, dashe, itd.) s kojima može vrlo precizno odrediti buduće događaje u vašem životu. No, ti su “alati” beskorisni ukoliko ne znate, ili niste sigurni u svoje točno vrijeme rođenja. Pomak u vremenu rođenja čak i od samo nekoliko minuta znatno mijenja vaše planetarne položaje, pa je u tom slučaju vrlo teško načiniti kvalitetan horoskop ili predvidjeti s većom preciznošću određena zbivanja u vašem životu. Kako bi izbjegao ovakve greške, Jyotish se služi rektifikacijom ili podešavanjem točnog vremena vašeg rođenja.
Nažalost, obično se pri rođenju ne upisuje naše točno vrijeme rođenja (pomaci obično znaju biti od 3 do 15 minuta), nego se ono uglavnom “zaokružuje” na “pune/okrugle” minute ili sate. Tako ćete rijetko, praktički nikako, vidjeti da netko u svom rodnom listu ili izvodu iz matične knjige rođenih ima upisano vrijeme rođenja: 21:33, 14:12, 10:02, jer se ova vremena obično upisuju kao 21:35, 14:15, 10:00 i sl. Veći pomaci u vremenu rođenja kod starijih osoba znaju biti i daleko veći (razmaci iznose čak i više od nekoliko sati).
Rektifikaciju radim isključivo unutar vremena od +/- 20 minuta (ukupno 40 minuta). Ako niste sigurni u točno vrijeme rođenja, ili ga želite podesiti “do u sekunde”, slobodno mi se obratite za pomoć.


Potrebni podaci za izradu horoskopa:

• Ime i prezime
• Datum rođenja (dan, mjesec i godina rođenja)
• Točno vrijeme rođenja (sat i minuta rođenja)
• Mjesto rođenja
• Država rođenja
• Mjesto i država u kojoj prebivate

Za dodatne informacije slobodno me kontaktirajte na moju e-mail adresu u “Kontaktu”.

Prijavite se za naš Newsletter!

Prijavite se za naš Newsletter!

Prijavite se za naše najnovije obavijesti o horoskopima, tečajevima, knjigama, zanimljivim člancima te ekskluzivnim ponudama i popustima!

Uspješno ste se prijavili za naš newsletter!