Dobrodošli!

Na ovoj stranici možete naručiti vaš horoskop prema vašim željama i potrebama.

Dobrodošli!

Započnite već danas s profesionalnim tečajevima Jyotisha (vedska astrologija) i numerologije.

Dobrodošli!

Naručite knjige o numerologiji, karmi i reinkarnaciji.

Knjige možete naručiti izravno od autora, Nikole Đurđevića. Sve dodatne informacije glede narudžbe možete dobiti putem moje e-mail adrese u “Kontaktu”.


NUMEROLOGIJA – 12 Glavnih životnih lekcija (2. izdanje)

Izdavač: Harša – Bregana
Format: 14×20 cm
Uvez: tvrdi
Broj stranica: 184
Godina izdanja: 2013.
Cijena: 100,00 kn

Najvažniji broj u vašoj numerološkoj karti temelji se na datumu vašeg rođenja i naziva se Glavna životna lekcija (nadalje, Glavna lekcija). Numerologija objašnjava da postoji 12 Glavnih lekcija. Glavna lekcija ukazuje na vaše potencijale, životne izazove i pouke na koje ćete naići u svom životu. To je zadaća koju bi trebali naučiti i praktično primjenjivati, jer je ona temeljna i najvažnija smjernica vašeg života i izravno utječe na napredak u vašoj evoluciji svijesti. Ukoliko je ne savladate u svakodnevnoj životnoj praksi, lako se dogodi da vam postane kamen spoticanja na vašem daljnjem evolutivnom putu samorazvoja. Knjiga sadrži detaljan opis svih 12 Glavnih lekcija, upotpunjena je mudrim izrekama, jasnim objašnjenjima kako se ispravno izračunava vaša Glavna lekcija, kao i brojnim primjerima slavnih osoba s njihovom određenom Glavnom lekcijom. Numerološkom metodom jednostavnog izračunavanja saznajte koja je vaša Glavna lekcija.


NUMEROLOGIJA: Analiza imena i prezimena

Izdavač: Harša – Bregana
Format: 14×20 cm
Uvez: tvrdi
Broj stranica: 286
Godina izdanja: 2014.
Cijena: 125,00 kn

U ovoj knjizi autor nudi vrlo detaljan opis i učinkovitu metodu numerološke analize imena i prezimena. Zbroj imena i prezimena u numerologiji se naziva broj Osobnosti. Broj Osobnosti predstavlja zbroj naših sposobnosti u našim prijašnjim životima. On izražava u kojim smo područjima izgrađivali sebe kao osobu. Predstavlja naše unutarnje sposobnosti i našu cjelokupnu osobnost. Ime odslikava naslijeđe naše osobne povijesti oživljene u trenutku našega rođenja. Štogod i kakva god ta povijest bila, ona nas je “pretvorila” u ono što sada jesmo. Obično zaključujemo kako smo svoje ime dobili izborom svojih roditelja, ili je ono za nas odabrano tek pukim slučajem. No, naša imena nadahnuta su “šaptom više stvarnosti”. Tako su naši roditelji (ili usvojitelji ili skrbnici) za nas odabrali upravo ono ime čija je vibracija u cijelosti usklađena s melodijom naše duše. Knjiga nudi detaljan način izračunavanja broja Osobnosti iz analize pojedinačnih imena i prezimena pomoću preciznih numeroloških tablica. U njoj se nalaze engleska, hrvatska, slovenska, bosanska, srpska, crnogorska, makedonska i albanska numerološka tablica.


NUMEROLOGIJA: Godišnji numeroskop

Izdavač: Harša – Bregana
Format: 14×20 cm
Uvez: tvrdi
Broj stranica: 178
Godina izdanja: 2015.
Cijena: 100,00 kn

U numerologiji, najistaknutiji i najsnažniji ciklus koji utječe na naš život naziva se Broj osobne godine ili Godišnji numeroskop. U skladu sa svojim djelima u prošlom životu (ili životima), sada, u ovom rođenju, moramo proći kroz određene stupnjeve razvoja kako bismo ispravili vlastite slabosti i nedostatke, razvili svoju svjesnost, te osnažili i unaprijedili svoj karakter i vlastiti duh. U numerologiji, Broj osobne godine predstavlja vrlo važan dio ovih razvojnih stupnjeva koji se, budući da ih ima devet, može nazvati Devetogodišnjim ciklusom. Ovi se Devetogodišnji ciklusi neprestano izmjenjuju tijekom našeg života – započinju prilikom našeg rođenja i traju sve do naše smrti. Devetogodišnji ciklus započinje s Brojem osobne godine 1, zatim se nastavlja s Brojem osobne godine 2, i tako sve do posljednjeg Broja osobne godine 9. Svaka od ovih godina odlikuje se svojim određenim mogućnostima, kao i lekcijama koje moramo naučiti. U ovom izdanju autor objašnjava način izračuna Broja osobne godine (Godišnji numeroskop), te daje opis ovoga broja u 12 životnih područja. Jednostavnom metodom izradite Godišnji numeroskop za željenu godinu koju odaberete za sebe, vašu obitelj, rođake ili prijatelje.


NUMEROLOGIJA: Ljubavni i poslovni odnosi

Izdavač: Harša – Bregana
Format: 14×20 cm
Uvez: tvrdi
Broj stranica: 412
Godina izdanja: 2016.
Cijena: 150,00 kn

Ljubavni i poslovni odnosi danas postaju od velike važnosti za suvremenog čovjeka. Nažalost, svjedoci smo brojnih priča o lošim brakovima, razvodima, tragičnim ljubavima, nezdravim poslovnim odnosima, raskidima partnerstva i propadanjima tvrtki. Jesu li se ovakvi loši odnosi i prekidi mogli spriječiti? Numerologija može ovdje biti od velike pomoći. Autor u ovoj knjizi nudi suvremenu numerološku metodu analiziranja ljubavnih i poslovnih odnosa (ljubav, brak, poslovna partnerstva i sl.). Uz pomoć izračunavanja glavnih brojeva, numeroloških tablica za izračunavanje slova i numerološkog obrasca, naučite ovu jedinstvenu suvremenu metodu izrade usporedne analize (kompatibilnosti) između vas i vašeg ljubavnog partnera, supružnika ili poslovnog partnera, te je primijenite u svom praktičnom životu. Ovo izdanje obuhvaća naprednu razinu numerološkog znanja.

 


KARMA I SLOBODNA VOLJA

Izdavač: Nova stvarnost – Zagreb
Format: 14×20 cm
Uvez: meki
Broj stranica: 207
Godina izdanja: 2007.
Cijena: 100,00 kn

Često u svojem životu znamo jadikovati nad svojom sudbinom, ne shvaćajući razloge zbog kojih nam se dogodila kakva tragedija ili neke olakotne sretne okolnosti. Tada se pitamo što li smo to učinili da nam se upravo to i to moralo dogoditi. Do koje mjere, zapravo, mi kao ljudska bića možemo utjecati na oblikovanje svojega životnog puta? Je li naša sudbina već unaprijed određena aktima upravljajućih bića koja prebivaju u visokim predjelima svemira, ili pak, s druge strane, djelujemo u svome životu u potpunosti neovisno, u svakom području i pri svakoj odluci, bez miješanja i utjecaja tih, viših autoriteta? Na kraju krajeva, što je to uopće karma i kako ona djeluje? Kao što u svakoj zemlji na našem planetu postoje određeni zakoni koji uređuju funkcioniranje pravnog sustava unutar granica pojedine države, tako i unutar ovoga svemira postoje zakoni koji propisuju ispravan način djelovanja svake pojedine jedinke, pa i cijelih nacija koje nastanjuju ove zemaljske prostore. Takav zakon naziva se karmom – univerzalnim zakonom pravde. U ovom izdanju autor otvara bezbroj interesantnih, ali i složenih pitanja koja se dotiču naše vlastite sudbine.


JE LI REINKARNACIJA MIT ILI ZBILJA?

Izdavač: Nova stvarnost – Zagreb
Format: 14×20 cm
Uvez: tvrdi
Broj stranica: 156
Godina izdanja: 2001.
Cijena: rasprodano

Reinkarnacija je tema koja od pamtivijeka izaziva interes ljudskog roda. Rađa li se čovjek nakon smrti ponovno, u nekom novom obliku života i kakav odgovor na to pitanje nude najveće svjetske religije? Na temelju učenja koje se oslanja na drevne vedske spise, autori pokušavaju odgovoriti na pitanja o postojanju duše i nastavku njezina života nakon što tjelesne funkcije prestanu. Svoje tvrdnje o seljenju duša i ciklusima ponovnih rođenja oni potkrijepljuju i citatima iz temeljnih tekstova drugih religija, kao što su npr. judaizam i i kršćanstvo, kao i spoznajama pojedinih znanstvenika.
Knjigu možete nabaviti putem Harša Online knjižare.

 

 


PRIČE IZ INDIJE

Izdavač: Vlastita naklada
Format: 14×20 cm
Uvez: meki
Broj stranica: 202
Godina izdanja: 2010.
Cijena: 100,00 kn

U ovom ćete izdanju pronaći predivne bisere mudrosti koji potvrđuju činjenicu kako univerzalne teme i dubokoumne poruke mogu privući pažnju suvremenog čitatelja, jer se dotiču vječnih pitanja za kojima i danas tako radoznalo tragamo. Upravo ta vječna ljudska pitanja o sudbini ili karmi, smislu života, reinkarnaciji, seljenju duše, prosvjetljenju, odvojenosti od materijalne iluzije i duhovnom spasenju, nezaobilazne su teme indijske književnosti, filozofije i teologije. Zbog tog ih razloga nije bilo moguće zaobići ni u ovom izdanju. Autor je, izabravši četrdeset predivnih priča, nastalih u različitim razdobljima indijske povijesti, nastojao oživjeti univerzalnu bit indijske duhovne mudrosti u obliku lako shvatljivom čovjeku dvadeset i prvog stoljeća.

 


NAPOMENA: U cijenu je uračunata poštarina za Republiku Hrvatsku.

Prijava - newsletter

Moje ostale stranice