Dobrodošli!

Na ovoj stranici možete naručiti svoj horoskop prema vašim željama i potrebama.

Dobrodošli!

Započnite već danas s našim profesionalnim tečajevima Jyotisha (vedska astrologija) i numerologije.

Dobrodošli!

Naručite knjige o numerologija, karmi i reinkarnaciji.

U ČEMU JE POSEBNOST I PREDNOST MOJIH TEČAJEVA NUMEROLOGIJE?

U svojim se tečajevima numerologije ne bavim suvišnim filozofskim objašnjenjima, simbolizmom i teoretiziranjem o brojevima, nego se isključivo orijentiram na praktičan rad s brojevima – dakle, kako polaznici mogu na praktičan, metodičan, učinkovit, provjeren, suvremen i jednostavan način izraditi Osobni numeroskop (osobnu numerološku analizu) i Progresivni numeroskop (Godišnju analizu, Mjesečnu analizu itd.). Dakle, u svojim knjigama i tečajevima zainteresiranima nastojim pružiti praktičnu primjenu brojeva u stvarnom života, prvenstveno se orijentirajući na preciznost i praktične rezultate koje ti brojevi nude. Stoga ne griješim ako kažem kako su svrha i cilj mog rada na polju numerologije usmjereni na dokazivanje funkcionalnosti brojeva u praktičnom životu.
Zašto ovdje stavljam poseban naglasak na preciznost i praktične rezultate brojeva?
Ako malo bolje proanalizirate trenutnu situaciju, tada ćete se lako uvjeriti kako se brojne knjige o numerologiji kao i tečajevi numerologije, koji se danas nude na tržištu, naširoko bave teoretskim objašnjenjima i filozofiranjem o brojevima, što je zainteresiranima u većini slučajeva od male koristi u praktičnom radu. U numerologiji postoje na desetine brojeva, a puko nabrajanje i navođenje njihova značenja, s kratkim uputama kako izračunati pojedini broj (s njegovim dodatnim objašnjenjem), ne pruža zainteresiranima veću korist u praksi.

Također, rijetki su autori koji nude praktične primjere izračuna određenih brojeva na “živim osobama”. Kada govorimo o praktičnim primjerima izračuna određenih brojeva na “živim osobama”, tada posebno mislim na slavne osobe, u čiji život i biografije imamo lak pristup putem brojnih medija (tisak, vijesti, biografije, njihove osobne Internet stranice i sl.). (U ovom nam slučaju mediji služe kao vjerodostojni pokazatelji životnih puteva ovih slavnih osoba.) Baveći se numerološkim analizama ovih celebrityja, s uvidom u njihov život, možemo na jednostavan način provjeriti točnost i preciznost naših analiza, te u kojoj mjeri naše analize funkcioniraju u praksi.

Nadalje, većina knjiga i tečajeva o numerologiji bavi se nabrajanjem pojedinačnih brojeva i njihovom analizom, no, gotovo da nema izdanja u kojem su ovi brojevi povezani u jednu praktičnu, skladnu i integriranu cjelinu. Kao što sam spomenuo, u numerologiji postoje na desetine brojeva, a ono što obično brojni autori čine jest da ove brojeve opišu odvojeno jedan od drugoga, i pri tome ne nude nikakvo praktično rješenje kao ni metodu kako ove brojeve povezati u jednu cjelinu (slično, danas na tržištu možete nabaviti i računalne numerološke programe koji numerološku analizu nude na više od 100 stranica).

Primjerice, što ako pri osobnoj numerološkoj analizi utvrdimo da osoba ima sljedeće brojeve:

• Glavna lekcija 11 (40% snage i važnosti u numeroskopu)
• Sporedna lekcija 8 (10% snage i važnosti u numeroskopu)
• Osobnost 3 (30% snage i važnosti u numeroskopu)
• Želja 5 (20% snage i važnosti u numeroskopu)

Ako u osobnoj numerološkoj analizi samo navedemo i tumačimo ove brojeve u pojedinačnom nizu (odvojeno, svaki broj za sebe), napravili smo samo dio posla i naša analiza je donekle točna, no, samo do određene mjere (otprilike 50%).
Ono što želim naglasiti tiče se toga da je pri izradi numerološke analize (numeroskopa) posebno važno obratiti pažnju na to kako se navedeni brojevi odnose jedan spram drugoga (je li njihov odnos pozitivan, neutralan ili negativan), na koji način i u kojoj mjeri utječu jedan na drugoga, modificiraju li i u kojoj mjeri jedan drugoga, i sl.
U našem primjeru, osoba ima Glavnu lekciju 11 (Glavna lekcija ima 40% snage i važnosti u numeroskopu), i Osobnost 3 (Osobnost ima 30% snage i važnosti u numeroskopu). Dakle, ova dva broja zajedno imaju čak 70% snage i važnosti u numeroskopu. No, kako se ova dva broja odnose jedan spram drugoga? Jesu li brojevi 11 i 3 u pozitivnom, neutralnom ili negativnom odnosu? Na koji način i u kojoj mjeri brojevi 11 i 3 utječu jedan na drugoga? Modificiraju li i u kojoj mjeri jedan drugoga?

Dakle, pri izradi numerološke analize potrebno je obratiti posebnu pažnju na interakciju (apekte) među brojevima, jer o ovom faktoru ovise rezultati i preciznost našeg tumačenja (usput, postoje i drugi važni faktori koji su potrebni za preciznu i točnu analizu). U svojim sam tečajevima ovo vrlo detaljno razradio i objasnio, i to na suvremen, metodičan i praktičan način.
Moju metodu najbolje opisuju sljedeće četiri riječi:

• Suvremenost
• Praktičnost
• Metodičnost
• Točnost

Ono što bih također naglasio jest da sam u svojim tečajevima numeroskope (Osobni numeroskop, Godišnji numeroskop, Mjesečni numeroskop, itd.) i svaku napravljenu analizu podijelio i obradio u 12-14 najvažnijih životnih područja (u to ste se mogli uvjeriti i u mojim dosadašnjim knjigama). Ta su područja sljedeća:

1. ODLIKE I KARAKTER
Pozitivni aspekti
Negativni aspekti

2. POSEBNI POTENCIJALI
3. STATUS U DRUŠTVU – CILJEVI I AMBICIJE
4. KARIJERA I ZANIMANJE
5. PRISTUP ŽIVOTU
6. DRUŠTVENI KRUG
7. VAŠI OSJEĆAJI
8. NOVAC
9. BRAK I LJUBAV
10. ZDRAVLJE
11. IZAZOVI
12. SUDBINA
13. DODATNI SAVJET

Više o mojim Tečajevima numerologije možete saznati na sljedećim stranicama u ovom izborniku.

Osobni numeroskop

Tečaj 1. stupnja numerologije
Učenje od doma (Home-Study)

Progresivni numeroskop

Tečaj 2. stupnja numerologije
Učenje od doma (Home-Study)

Sudbinski Osobni numeroskop

Tečaj 3. stupnja numerologije
Učenje od doma (Home-Study)

Sudbinski Progresivni numeroskop

Tečaj 4. stupnja numerologije
Učenje od doma (Home-Study)

Prijava - newsletter

Moje ostale stranice