Dobrodošli!

Na ovoj stranici možete naručiti vaš horoskop prema vašim željama i potrebama.

Dobrodošli!

Započnite već danas s profesionalnim tečajevima Jyotisha (vedska astrologija) i numerologije.

Dobrodošli!

Naručite knjige o numerologiji, karmi i reinkarnaciji.

Korištenje osobnih podataka – Politika privatnosti

U skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i drugim primjenjivim važećim zakonima vezanim uz zaštitu osobnih podataka (GDPR) davatelj usluga jamči da će vaše osobne podatke za izradu horoskopa, numeroloških analiza ili prijavom na newsletter koristiti isključivo za izradu ili primjenu istih te da ih neće koristiti na način koji nije u skladu s navedenom svrhom.

Prijava na naš newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s vama putem elektroničke pošte kako bi vas informirali o horoskopima, tečajevima, knjigama, člancima, te ekskluzivnim ponudama i popustima. Sigurnost i privatnost vaših informacija od najvišeg nam je značaja te ih ni u kojem slučaju nećemo dijeliti s trećim stranama. Vaše osobne podatke koristimo isključivo za navedenu svrhu u skladu s europskom Uredbom o zaštiti podataka (GDPR). Odjaviti se s naše liste možete učiniti u bilo kojem trenutku pritiskom na poveznicu “Odjava” u svakom newsletteru kojeg primite.

Opći ugovorni uvjeti o usluzi predviđanja, proricanja i divinacijskog savjetovanja, osobnog savjetovanja ili savjetovanja u pisanom obliku, i tečaja

1. Korištenjem ove web stranice suglasni ste i potvrđujete da ste upoznati sa svim zakonskim normama koje morate ispunjavati kako biste koristili usluge s ove web stranice.
2. Usluga osobnog savjetovanja ili savjetovanja u pisanom obliku tj. izrade horoskopa i numeroskopa (numerološka analiza), u daljnjem kontekstu: Usluga, kao i tečajeva, obuhvaća tematiku davanja zabavnih informacija, odnosno, predviđanja budućnosti koja se temelje na metodama Jyotisha, vedske astrologije, i numerologije.
3. Usluge mogu koristiti osobe s minimalno navršenih 18 godina prema zakonu Republike Hrvatske, zdravog psihofizičkog stanja. Usluge ne pružam osobama s psihičkim oboljenjima i/ili simptomima.
4. Ista osoba, ukoliko ispunjava Uvjete korištenja, može koristiti Uslugu i više puta.
5. Usluge savjetovanja, predviđanja i izrade horoskopa i numeroskopa, kao i tečajeva, s ove web-stranice pružaju se putem osobnog savjetovanja ili savjetovanja u pisanom obliku.
6. Metode i tehnike predviđanja, proricanja i divinacijskog savjetovanja nisu priznate zakonskim normama. Stoga, djelatnik ove usluge ne pruža profesionalnu pomoć i profesionalne savjete, a pogotovo ne one koje se odnose na psihičko i fizičko zdravlje pozivatelja ili korisnika. Djelatnik samo pruža opće informacije i određene smjernice radi lakšeg razumijevanja trenutnog stanja i situacije u kojoj se pozivatelj ili korisnik nalazi. Usluge su poglavito zabavnog karaktera.
Dakle, informacije i podaci sadržani na ovoj web stranici, kao i horoskopi i numeroskopi koje dobijete od djelatnika ove web stranice, isključivo su namijenjeni vašoj zabavi i razonodi. Bilo kakvo predviđanje vaše budućnosti, kao i savjeti, poruke i preporuke koje primite, a isključivo one temeljene na astrološkoj i numerološkoj analizi, ni u kojem slučaju i ni u kakvom obliku nisu i ne smatraju se zamjenom ili nadomjestkom za savjete, preporuke, instrukcije ili tretmane koje uobičajeno primate od profesionalnih licenciranih djelatnika kao što su odvjetnik, liječnik, terapeut, psiholog, psihijatar, financijski savjetnik i sl.
U skladu s time, djelatnik s ove web stranice ne pruža i ne daje nikakva jamstva, implicitna pretpostavljanja ili osiguranja bilo koje vrste, i neće biti odgovoran za bilo koji oblik tumačenja i primjene gore navedenih informacija i podataka od strane korisnika ili naručitelja.
7. Dobivene informacije, kao i horoskopi i numeroskopi dobiveni putem telefona, osobnim savjetovanjem ili savjetovanjem u pisanom obliku, kao i putem tečaja, pozivatelj ili korisnik koristi isključivo na vlastitu odgovornost.
8. Korištenjem informacija, te horoskopa i numeroskopa dobivenih putem telefona, osobnog savjetovanja ili savjetovanja u pisanom obliku, kao i putem tečaja, pozivatelj ili korisnik je suglasan da pristaje na odredbe ovih Uvjeta korištenja.
9. U slučaju narudžbi jednog ili više horoskopa ili numeroskopa, kao i tečaja, koji su ponuđeni na ovoj web stranici, smatra se da ste pročitali ove uvjete te da ste suglasni s njezinim sadržajem.
Dakle, vaša narudžba je jamstvo koje jamči vašu suglasnost s ovdje navedenim uvjetima.
10. Pozivi i/ili poruke upućene vlasniku ove web stranice koje su uvredljivog, omalavažavajućeg ili prijetećeg karaktera bit će proslijeđene nadležnim organima.

Ova stranica koristi besplatne fotografije s “Pixabay-a”, koju možete posjetiti na: https://pixabay.com/

Napomena: Copyright © 2022. Nikola Đurđević – Sva prava pridržana.
Ni jedan se dio teksta s ove web-stranice ne smije reproducirati niti prenositi u bilo kakvom obliku (elektronički, mehanički i sl.) bez prethodne pismene suglasnosti autora. Svaki oblik zlouporabe navedenoga podliježe zakonu o kršenju autorskih prava.

Prijava - newsletter

Moje ostale stranice