Dobrodošli!

Na ovoj stranici možete naručiti vaš horoskop prema vašim željama i potrebama.

Dobrodošli!

Započnite već danas s profesionalnim tečajevima Jyotisha (vedska astrologija) i numerologije.

Dobrodošli!

Naručite knjige o numerologiji, karmi i reinkarnaciji.

Rođen sam 1960. godine u mjestu Bapska (Vukovarsko-srijemska županija), u katoličkoj obitelji od oca Zvonimira i majke Pavice. U mladosti sam studirao pravo u Osijeku i aktivno se bavio glazbom (svirao sam gitaru i bas gitaru u pop-rock bendu).
Nezadovoljstvo materijalnim i duhovna žudnja potaknuli su me na traganje za vječnim pitanjima o bitku, smislu života, samospoznaji i Bogu pa sam se iz tih razloga otisnuo na duhovno putovanje davne 1988. godine kada sam postao član Međunarodnog društva za svjesnost Krishne (ISKCON), poznato pod popularnim nazivom Hare Krishna. Od tada sam započeo intenzivno proučavati i studirati vedsku filozofiju i, ono što je najvažnije, živjeti je u praktičnom, svakidašnjem životu. Put ka usavršavanju ovoga drevnoga znanja odveo me je u Stockholm (Švedska), Jandelsbrunn, München, Köln, Heidelberg (Njemačka), Zurich (Švicarska), Mayapur (Indija, Bengal), Vrindavan i Radhakund (Indija, Uttar Pradesh). Godine 1993., 1997., 2007., 2008. (dva puta) i 2009. proputovao sam Indijom, i obišao tada sva najvažnija sveta mjesta hodočašća od Mayapura, Navadvipa i Calcutte (Bengal), Jagannatha Purija (Orissa), Mumbaija (Maharashtra), Delhija (Punjab i Haryana) te Vrindavana, Radhakunda, Varshane, Nandagrama, Govardhana, Mathure i Yavata (Uttar Pradesh).
U razdoblju od 1988. do 2009. godine upoznao sam se i družio sa svjetski poznatim duhovnim učiteljima i duhovnim tragateljima iz cijeloga svijeta, od Australije, Japana, Kine i Indije (Azija), do SAD-a i Kanade (Sjeverna Amerika), Brazila, Čilea i Argentine (Južna Amerika) te Velike Britanije, Njemačke, Švedske, Italije, Austrije, Švicarske, Mađarske, Poljske, Češke i Rusije (Europa).
U to sam vrijeme upoznao i brojne jyotishije (vedski astrolozi) iz Indije i ISKCON-a, i načinio svoje prve korake u učenju ove drevne metode predviđanja ljudske sudbine.
Autor sam brojnih članaka i eseja na temu samorazvoja, karme, reinkarnacije, numerologije i astrologije, a do sada sam napisao i šest knjiga iz spomenutih područja. Bio sam i urednik nekoliko časopisa kao što su “Karma”, “Ezoterikus” i “Liječenje biljem”.
Profesionalno se bavim numerologijom od 1999. godine, a od 2011. i Jyotishem (vedska ili indijska astrologija). Moj učitelj Jyotisha je američki jyotishi (vedski astrolog), Marc Boney. On se ubraja među prve učenike sa Zapada eminentnog indijskog astrologa, K. N. Raoa (Kotamraja Narayana Rao).
U 2016. godini u “Pacific Institute of Vedic Science” (Cardiff by the Sea, SAD), čiji je on pokretač i voditelj, uspješno sam završio Jyotish školu “The Essentials of Maharishi Jaimini’s Upadesha Sutras” i “Advanced Jaimini Jyotisha”, a u 2019. godini i “Predicting Major Life Events”.

Održavam savjetovanja i tečajeve numerologije i Jyotisha.
Oženjen sam. Živim i radim u Zagrebu.

Djela:

“Je li reinkarnacija mit ili zbilja?” – Nikola Đurđević i Krunoslav Đurđević (Nova stvarnost – Zagreb, 2001.)
“Karma i slobodna volja” (Nova stvarnost – Zagreb, 2007.)
“Priče iz Indije” (Vlastita naklada – Zagreb, 2010.)
“Numerologija: 12 Glavnih životnih lekcija” (Harša – Bregana, 2013.)
“Numerologija: Analiza imena i prezimena” (Harša – Bregana, 2014.)
“Numerologija: Godišnji numeroskop” (Harša – Bregana, 2015.)
“Numerologija: Ljubavna i poslovna partnerstva” (Harša – Bregana, 2016.)

Prijava - newsletter

Moje ostale stranice