Dobrodošli!

Na ovoj stranici možete naručiti svoj horoskop prema vašim željama i potrebama.

Dobrodošli!

Započnite već danas s našim profesionalnim tečajevima Jyotisha (vedska astrologija) i numerologije.

Dobrodošli!

Naručite knjige o numerologija, karmi i reinkarnaciji.

MALA ŠKOLA JYOTISHA

“Mala škola Jyotisha”, vedske astrologije, namijenjena je početnicima koji žele naučiti osnove ovog drevnog nauka koji se bavi predviđanjem ljudske sudbine, a nastalo je u Indiji prije 5000 godina.


“Mala škola Jyotisha” (Parashara sustav – Osnove izrade i analize natalne karte) sastoji se od devet Poglavlja u kojima vas od početnih, temeljnih astroloških elemenata, postupno uvodimo u napredne tajne ovog drevnog znanja. U njoj ćete naučiti kako napraviti natalnu kartu (Janma Rashi), saznati sve o važnim karakteristikama planeta (grahe), kuća (bhave) i znakova (rashiji), kako kombinirati njihova značenja (karake) pri tumačenju, analizirati snagu i slabost planeta, otkriti najvažnije planetarne yoge (graha yoge) u natalnoj karti, i predviđati događaje u glavnim i sporednim razdobljima planeta (Maha dasha i Antara dasha). (O cjelovitom sadržaju priručnika “Mala škola Jyotisha” možete saznati više na “Tečaj/Radionica“.)

U ovoj se školi nalaze brojne praktične “Vježbe i zadaci”, koji će vam pomoći da poboljšate i unaprijedite svoje praktično znanje Jyotisha.

U “Maloj školi Jyotisha” pronaći ćete cijeli niz praktičnih primjera s više od pedeset natalnih karata slavnih osoba kao što su Angelina Jolie, Woody Allen, Jim Morrison, Demi Moore, Kolinda Grabar-Kitarović, Donald Trump, Barbara Brennan, George Lucas, Celine Dion, Neale Donald Walsch, Whoopi Goldberg, Leonardo DiCaprio, Gwyneth Paltrow, Robert Redford, Greta Garbo, Rabindranath Tagore, Kim Kardashian, Bill Gates, J. K. Rowling, Maddona, Bruce Lee, Catherine Zeta-Jones, Herman Hesse, Pamela Anderson, Salvador Dali, Meryl Streep, Clint Eastwood, Diane Keaton, Matt Damon, Jennifer Lawrence, Natalie Wood, Serena Williams, Sylvester Stalone, David Byrne, Winona Ryder, i još mnogo drugih.
Svi primjeri su navedeni istovremeno u Sjevernoindijskoj i Južnoindijskoj natalnoj karti.

Primjeri stranica iz priručnika “Mala škola Jyotisha” (208 stranica, A4 format):


Tečaj možete pohađati na dva načina:

1. Učenje od doma (Home-Study) – uz pomoć učitelja prema potrebi
2. Tečaj/Radionica

Kod prvog načina, “Učenje od doma” (Home-Study), nakon izvršene uplate, na vašu kućnu adresu šaljemo priručnik. Nakon toga, započinjete s učenjem. Ukoliko imate nekih nejasnoća i poteškoća, imate pravo na stručnu pomoć i potporu tijekom svladavanja lekcija, a dobivate je e-mailom (u roku od 2-3 radna dana). Ovdje je vrlo važno napomenuti da se polaznici strogo drže upita isključivo vezanim uz tematiku “Male škole Jyotisha” i to tako da jasno navedu Poglavlje i broj stranice na kojoj su naišli na određeni problem u svladavanju gradiva.
Posebno dobra strana ove metode je što sami određujete svoj tempo učenja i rok za predaju vašeg zadatka.
Ovaj priručnik sadrži 208 stranica teksta (A4) i možete ga naručiti već danas (primjere stranica iz priručnika možete pogledati gore).

Glede drugog načina, “Tečaj/Radionica”, želimo napomenuti da se on održava uglavnom u Zagrebu (a moguće i u drugim gradovima Hrvatske), ukoliko se skupi dovoljan broj polaznika. Točan datum i mjesto održavanja bit će objavljeni na ovoj stranici.
“Tečaj/Radionica” traje dva dana tj. jedan vikend – subota i nedjelja (5 sati predavanja + 1 sat odmora i stanke za ručak te kratke stanke od 5-10 minuta između svakog sata), a svaki prijavljeni polaznik dobiva besplatni priručnik “Mala škola Jyotisha” (208 stranica teksta, format A4 – primjere stranica iz priručnika možete pogledati gore).

Sve informacije glede “Tečaj/Radionica” možete saznati na našim Internet stranicama, na kojima ćemo redovno objavljivati sve najave, termine i potrebne podatke glede ove metode Tečaja.
Ako želite da vas periodično informiramo o horoskopima, tečajevima, knjigama, člancima, te ekskluzivnim ponudama i popustima, preporučujemo da se prijavite na newsletter na našoj Internet stranici.


U obje metode polaznici mogu dobiti certifikat (alternativno) o uspješno završenoj “Maloj školi Jyotisha” pod uvjetom da riješe jedan zadatak.

Autor tečajeva je Nikola Đurđević, profesionalni vedski astrolog i numerolog iz Zagreba.

Dodatne informacije o “Maloj školi Jyotisha”, cijeni i načinu uplate, možete saznati na e-mail:

info@jyotish-vedska-astrologija.com

Tečaj Jyotisha

Profesionalni Tečaj Jyotisha, vedske astrologije, Parashara sustav, sastoji se od 3. stupnja (podijeljen je u deset dijelova):

1. Početni stupanj
2. Srednji stupanj
3. Napredni stupanj

Ovaj Tečaj pokriva (1) početnu, (2) srednju, (3) naprednu i (4) profesionalnu razinu znanja.

Parashara sustav Jyotisha

Početni stupanj u tri dijela.

Početni stupanj Jyotisha

Početni stupanj Jyotisha podijeljen je u tri dijela:

1. Dio – Uvod u vedsku astrologiju
2. Dio – Planeti, kuće i znakovi
3. Dio – Položaji, aspekti i konjukcije

Prijava - newsletter

Moja WordPress stranica

Trenutni posjeti

powered by WassUp