Dobrodošli!

Na ovoj stranici možete naručiti vaš horoskop prema vašim željama i potrebama.

Dobrodošli!

Započnite već danas s profesionalnim tečajevima Jyotisha (vedska astrologija) i numerologije.

Dobrodošli!

Naručite knjige o numerologiji, karmi i reinkarnaciji.

Naručite već danas horoskop za sebe, svoju obitelj ili prijatelje. Odaberite željeni horoskop koji imamo u ponudi.
Prije narudžbe obavezno pročitati Uvjete korištenja!


GLAVNI HOROSKOPI


NATALNI HOROSKOP

Ovaj najvažniji horoskop, na kojem se temelje svi ostali, sadrži opis Vaših životnih potencijala, prednosti i slabosti u najvažnijim životnim područjima, s dodatnim osvrtom na trenutno životno razdoblje. Preporučujem da razotkrivanja vašeg životnog puta i prvi kontakt sa svijetom planeta i zvijezda započnete upravo s ovim horoskopom.
Područja koja razmatram u ovom horoskopu su Vaš podznak (lagna, ascendent), vaše životne aspiracije, opća psihofizička konstitucija, redovna primanja, bogatstvo, pokretna imovina, govor, mlađa braća i/ili sestre, želje i mogući konflikti, obiteljski život, dom, majka, privatni život, djeca, inteligencija, ljubavni život, više obrazovanje, neprijatelji, konkurencija, dugovi, sukobi, akutne bolesti, brak, bračni partner, partnerstva, iznenadne promjene i događaji, nasljedstvo, iznenadni dobici ili gubici, religioznost i duhovnost, otac, ideali, visoko obrazovanje, duga putovanja, zanimanje, karijera, posao, uspjeh, prihodi, dobici, priznanja, prijatelji, gubici, troškovi, dugovi, hospitalizacija itd.
Želim napomenuti da se ovaj horoskop bavi opisom potencijala i slabosti u gore navedenim područjima, a ne predviđanjem i određivanjem tajminga za aktivaciju pojedinih zbivanja.
Horoskop sadrži cca. 9-11 A4 stranica pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu.

VAŠ PODZNAK – VAŠE TIJELO, VAŠA DUŠA

Podznak (ascendent) je prvi kontakt između vaše duše i vašeg novog života na zemlji. Drugim riječima, podznak predstavlja vašu ulaznu točku u sadašnji život.
Inače, podznak je zodijački znak koji se u trenutku vašeg rođenja pojavio na istočnom dijelu horizonta. Budući da se podznak mijenja svaka dva sata, on igra najvažniju ulogu u određivanju vaše cjelokupne osobnosti. On izražava stanje i snagu vašega tijela i uma, kao i vaše uspjehe i motivacije u ovom životu. Podznak također određuje i vaše karakterne osobine, vašu razinu svijesti, fizički izgled i vaš opći način djelovanja.
Možda ćete se upitati zašto biste trebali ponovno određivati svoj (pod)znak u horoskopu kada prema zapadnoj astrologiji znate u kojem ste (pod)znaku rođeni. Odgovor je vrlo jednostavan. Zapadna astrologija, za razliku od Jyotisha, vedske astrologije, ne uzima u obzir precesiju tj. pomak zemljine osi tijekom vremena. Ova razlika precesije između zapadnog i vedskog sustava astrologije trenutno iznosi 24° i zove se ayanamsha. Ayanamsha predstavlja razliku između prvog dana proljeća tj. ekvinocija i ulaska Sunca u znak Ovna. Od 2010. godine ayanamsha iznosi čak 24°.
Ukoliko želite saznati svoj točan podznak u horoskopu naručite već danas ovaj jedinstveni horoskop. On sadrži cca. 4-6 A4 stranica pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu.

MAHA DASHA HOROSKOP

U idealnom svijetu, prirodni životni vijek osobe iznosi 120 godina. Maha dasha sustav, pod nazivom Vimshottari dasha, dijeli ovih 120 godina na 9 velikih planetarnih razdoblja tj. dasha. Ovi se ciklusi odvijaju sljedećim redoslijedom (planet + vremensko razdoblje njegova vladanja):

1. Sunce = 6 godina
2. Mjesec = 10 godina
3. Mars = 7 godina
4. Rahu = 18 godina
5. Jupiter = 16 godina
6. Saturn = 19 godina
7. Merkur = 17 godina
8. Ketu = 7 godina
9. Venera = 20 godina

Ukupan broj iznosi 120 godina. Valja znati da ovo ne znači da svatko počinje s Maha dashom Sunca u isto vrijeme. Budući da je Maha dasha sustav utvrđen na temelju kretanja i položaja planeta u trenutku našeg rođenja (točnije, na temelju položaja našeg natalnog Mjeseca), on je jedinstven za svaku pojedinu osobu. Na primjer, osoba može biti rođena na pola Maha dashe Venere. Budući da Maha dasha Venere traje 20 godina, ona će proživjeti 10 godina Venere (polovicu od 20 godina), a potom, nakon razdoblja Venere, slijedi razdoblje od 6 godina pod upravom Sunca, i tako dalje. Čak iako osobe ne prolaze kroz iste planetarne cikluse/dashe tijekom života, redoslijed kojim se Maha dasha odvija je ista za sve. Svatko od nas će proći, ovisno o trenutku rođenja, kroz 7 godina Ketu Maha dashe, a nakon nje će uslijediti 20-godišnja Maha dasha Venere, nakon čega slijedi 6 godina Maha dashe Sunca, itd.
Svaki ciklus iznosi na vidjelo tj. aktivira pojedine latentne potencijale u natalnoj karti. Općenito gledajući, tijekom 6 godina Maha dashe Sunca osoba može iskusiti napredak ili nazadak, ciklus 20-godišnje Venere može donijeti strastvenu ljubavnu vezu ili pak materijalne probleme, dok 17-godišnja Maha dasha Merkura može nekog učiniti uspješnim piscem, voditeljem, ili učiteljem. Razumljivo, specifični učinci ovih velikih ciklusa, kojima će oni utjecati na pojedinca, ovise o posebnosti potencijala njegove natalne karte.
U ovom horoskopu navodim sve Vaše Maha dashe od rođenja pa do 95. godine života. Posebnu pažnju pridajem Vašoj trenutnoj Maha dashi s opisom općih zbivanja u narednih 6 mjeseci.
Horoskop sadrži cca. 2-3 A4 stranice pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu.


KARMIČKI HOROSKOPI


KARMIČKI HOROSKOP

Ovaj horoskop vrlo detaljno analizira planetarne konfiguracije u karti vašeg rođenja koje su od ključne važnosti za vaš sadašnji materijalni i duhovni prosperitet. On pomaže da lakše uočite smjer do vašeg osobnog razvoja, kao i vaše glavne karmičke dužnosti koje nikako ne biste trebali zaobići.
Pitanja koja razmatra ovaj horoskop su sljedeća:

• Koje su to mane, slabosti i nedostaci koje vučete za sobom iz ranijih života, a morate ih se osloboditi u ovom životu?
• Što je to s čime se najviše sukobljavate unutar sebe?
• Što uzrokuje neravnotežu vašeg karaktera?
• Što blokira ispunjenje vaših ideja i ciljeva?
• Koje životne lekcije morate usvojiti?

Horoskop sadrži cca. 7-9 A4 stranica pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu.

VAŠA SVRHA ŽIVOTA

Sigurno ste se više puta u životu zapitali koja je svrha vašeg života. Idete li pravim putem, ili tumarate naokolo sporednim, zaobilaznim puteljcima, ne uspijevajući pronaći svoj pravi smjer? Jer, na kraju krajeva, zašto ste se uopće rodili i zašto ste uopće tu gdje jeste, u baš takvim, određenim okolnostima koje oblikuju vaš život.
Iako se možda nekima ne čini tako, ovo je zapravo najvažnije pitanje koje si ljudsko biće može postaviti.
Upravo ovdje u pomoć priskače astrologija. Jer ako postoji ijedna stvar na ovom svijetu koja u sebi sadrži putokaz vašeg životnog puta od kolijevke pa do groba, to je vaša astrološka natalna karta. Ona se temelji na točnom vremenu, datumu i mjestu vašeg rođenja, i može vam odgovoriti na ovo vrlo važno pitanje.
Astrologija je od davnina igrala temeljnu ulogu u razotkrivanju ljudske sudbine. Stoga će vam ona zasigurno pomoći i u objelodanjivanju vaše svrhe života.
Horoskop sadrži cca. 2 A4 stranica pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu.

VAŠA NAJTEŽA ISKUŠENJA

Svaki horoskop, koji se temelji na analizi astrološke karte rođenja, ukazuje na našu karmu (sudbina, usud), koju ćemo morati u ovom životu odraditi. Pored toga, svaki horoskop ukazuje i na zbivanja koja će se vjerojatno dogoditi u našem životu. A ova se zbivanja mogu mijenjati poput neprestane izmjene dana i noći. Jer krasno je kada nam sve ide u životu, i kada nam se on pretvori u bajku. No, kao i sve drugo u ovom svijetu, tako i ova sreća ne traje dugo. Prije ili kasnije na našem se putu pojavljuju određeni problemi i iskušenja koja utječu na kvalitetu našeg života. Ona se, u većoj ili manjoj mjeri, mogu odraziti na našu karijeru, obitelj, brak, djecu, novčanu situaciju, ili na naše zdravlje. A to će u nama, posve razumljivo, izazvati snažan osjećaj panike, patnje, boli, razočaranosti i zbunjenosti, jer ne znamo pronaći načine kako se iz njih izvući. Poznati američki astrolog, Stephen Arroyo, o ovome kaže sljedeće: “Ovdje smo kako bismo naučili lekcije, a naša astrološka karta rođenja nam govori koje su naše lekcije, koju vrstu energije uopće posjedujemo i kako će, dok se suočavamo s iskušenjima koja nam se pojavljuju u životu, doći do našeg duhovnog rasta.”
Obično imamo dva do pet velikih iskušenja koji će nas iz temelja prodrmati na našem životnom putu. O kojim se iskušenjima radi u vašem slučaju, reći će Vam Vaša karta rođenja, koju će za Vas izraditi Vaš astrolog.
Ovaj horoskop ukazuje na iskušenja koja Vas očekuju tijekom Vašeg života, objašnjava razloge zbog kojih se ona pojavljuju, kao i metode kojima ih možete svladati na najučinkovitiji način.
Horoskop sadrži cca. 2-3 A4 stranice pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu.


POSLOVNA MOTIVACIJA


VAŠA POSLOVNA MOTIVACIJA

Biti i ostati motiviran u poslu je od vitalnog značaja, bilo da nastojite ostvariti svoje zacrtane poslovne ciljeve, započeti novi projekt ili upravljati svakodnevnim poslovanjem u vlastitoj tvrtki. Posve je razumljivo kako nedostatak motivacije može narušiti vaše samopouzdanje i tako umanjiti vaš potencijal za postizanje uspjeha. S druge strane, što ste više motivirani, lakše ćete se uhvatiti u koštac sa svojim ciljevima i biti sposobniji postići veći uspjeh u svom poslovanju.
Ovaj horoskop je zamišljen kao vodič koji će aktualizirati onaj dio vašeg unutarnjeg bića koji teži ostvariti značajniju ulogu u svijetu. On ističe urođene talente koje želite izraziti, aktivnosti koje vam donose sreću i sve ono u čemu ste najbolji. Također pokazuje i na kvalitete koje trebate razvijati, iskusiti i dijeliti u ovom životu. Ovo su svakako darovi koje imate u sebi, a kojima možete postići uspjeh u bilo kojem području života.
Horoskop sadrži cca. 7-11 A4 stranica pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu.


SPECIFIČNI HOROSKOPI – ANALIZE VAŽNIH ŽIVOTNIH PODRUČJA


USPOREDNI HOROSKOP – KOMPATIBILNOST PARTNERA (brak, ljubav)

Vede, drevne knjige znanja, opisuju osam vrsta bračnih zajednica u koje ulaze mladić i djevojka. Kod nas na Zapadu uglavnom je dominantna šesta vrsta braka, Gandharva, u kojem se mladić i djevojka prvo zaljubljuju, a potom ulaze u brak isključivo na temelju seksualne privlačnosti. Ovo je vrlo nepovoljna motivacija za sklapanje braka, jer je dokazano da prvobitna bliskost, strast, zaljubljenost i ljubav traju maksimalno tri godine. Što se obično događa nakon tog razdoblja, jasno nam govore statistike: u Hrvatskoj se u prosjeku raspada 30% brakova, u Mađarskoj 35%, a u Austriji čak 40%. Stoga je za uspjeh braka potrebno mnogo više od prvobitne zaljubljenosti.
Valja reći da veliki broj čimbenika utječe na kvalitet i trajnost braka, a Jyotish posjeduje “alate” i metodu koja ih može lako prepoznati. Ukoliko želite da vaš brak ili veza potraje i opstane, tada naručite ovaj horoskop te utvrdite na vrijeme koliko ste podudarni s vašim partnerom/icom i kakva vas kvaliteta i dužina braka ili veze s njime/njome očekuje.
Za ovaj horoskop potrebni su točni podaci za oba partnera (podaci se nalaze na dnu ove stranice). Horoskop sadrži cca. 4-6 A4 stranice pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu. 

 

BRAK/PARTNER

Kakav me brak očekuje, hoće li on biti sretan ili nesretan, kakav će biti moj partner i sl. – pitanja su koja muče sve one koji se spremaju u bližoj budućnosti uploviti u “bračnu luku”. Ovaj horoskop sadrži opis uspješnosti tj. kvalitete Vašeg braka i osobina Vašeg budućeg bračnog partnera. Horoskop sadrži cca. 2-4 A4 stranice pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu.

 

DJECA

Ovaj horoskop sadrži opis mogućnosti rođenja djeteta koje uključuju plodnost ili probleme sa začećem, trudnoću (za žene), te odlike djeteta/djece i sl. Horoskop sadrži cca. 2-4 A4 stranice pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu. Pogledajte primjer ovog horoskopa u članku “Astrologija i djeca“.

 

 

POSAO I KARIJERA

Ovaj horoskop sadrži opis Vaše opće poslovne situacije, kao i potencijala Vaše karijere. Hoću li biti uspješan u svome poslu, ili ću ga često mijenjati, hoću li uspjeti zadržati svoj posao, ili dobiti otkaz – pitanja su koja muče sve zaposlene. Ovaj horoskop sadrži cca. 2-3 A4 stranice pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu.

 

NOVAC I PRIHODI

Ovaj horoskop sadrži opis Vaše opće novčane situacije i visinu prihoda/bogatstva koju možete očekivati tijekom života. Horoskop sadrži cca. 2-3 A4 stranice pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu.

 

 


TAJMING – POGODNO VRIJEME ZA OČITOVANJE ŽIVOTNIH DOGAĐAJA


VJENČANJE/BRAK

Ovaj se horoskop isključivo bavi tajmingom tj. određivanjem pogodnog vremena za stupanje u brak (vjenčanje). Dakle, on ukazuje na vremensko razdoblje (godina i/ili mjesec) u kojem su mogućnosti za stupanje u bračnu zajednicu najveće. Prije izrade ovog horoskopa preporučujem narudžbu horoskopa “Kompatibilnost partnera” i/ili “Brak/Partner”. Ovaj horoskop sadrži cca. 1-2 A4 stranice pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu.

 

ROĐENJE DJETETA

Ovaj se horoskop isključivo bavi tajmingom tj. određivanjem pogodnog vremena za rođenje djeteta. Dakle, on ukazuje na vremensko razdoblje (godina i/ili mjesec, pa čak i dan) u kojem su mogućnosti za rođenje djeteta najveće. Prije izrade ovog horoskopa preporučujem narudžbu horoskopa “Djeca”. Ovaj horoskop sadrži cca. 1-2 A4 stranice pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu.

 

NAPREDAK U KARIJERI

Ovaj se horoskop isključivo bavi tajmingom tj. određivanjem pogodnog vremena za napredak u karijeri. Dakle, on ukazuje na vremensko razdoblje (godina, mjesec, dan) u kojem su mogućnosti za napredak u karijeri najveće. Prije izrade ovog horoskopa preporučujem narudžbu horoskopa “Posao i karijera”. Ovaj horoskop sadrži cca. 1-2 A4 stranice pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu.

 

SELIDBA U INOZEMSTVO

Ovaj se horoskop isključivo bavi tajmingom tj. određivanjem pogodnog vremena za selidbu u inozemstvo (prvenstveno iz poslovih razloga). Dakle, on ukazuje na vremensko razdoblje (godina, mjesec, dan) u kojem su mogućnosti za selidbu u inozemstvo najveće. Ovaj horoskop sadrži cca. 1-2 A4 stranice pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu.

 

NAPREDAK U OBRAZOVANJU

Ovaj se horoskop isključivo bavi tajmingom tj. određivanjem pogodnog vremena za napredak u obrazovanju (viša škola, fakultet, post-diplomski studij, specijalizacija i sl.). Dakle, on ukazuje na vremensko razdoblje (godina, mjesec, dan) u kojem su mogućnosti za napredak u obrazovanju najveće. Ovaj horoskop sadrži cca. 1-2 A4 stranice pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu.

 

STJECANJE IMOVINE

Ovaj se horoskop isključivo bavi tajmingom tj. određivanjem pogodnog vremena za stjecanje imovine (kuća, zemlja, nepokretna imovina i sl.). Dakle, on ukazuje na vremensko razdoblje (godina, mjesec, dan) u kojem su mogućnosti za stjecanje imovine najveće. Ovaj horoskop sadrži cca. 1-2 A4 stranice pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu.


MUHURTA


MUHURTA – ODABIR POVOLJNOG TRENUTKA

Riječ muhurta na sanskrtu znači “trenutak” ili “razdoblje”. Njezina primjena predstavlja vrhunsku odliku Jyotisha (vedska ili indijska astrologija). Muhurta predstavlja pravilan odabir vremenske početne točke za bilo koji događaj, jer je upravo ovaj početak najvažniji za uspjeh vaših planova. Slijed svih procesa i događaja određuje se kvalitetom njihove vremenske početne točke, bez obzira je li riječ o poslu, gradnji kuće, selidbi, potpisivanju ugovora, kupovini, putovanju, zarukama, vjenčanju, začeću djeteta, važnoj operaciji, itd.
Izbor povoljnog trenutka, muhurte, u kojem planeti daju svoju maksimalnu snagu, i u kojem su lišeni svojih negativnih utjecaja, od velike je važnosti za uspjeh bilo kojeg pothvata. Dakle, bez obzira na opći utjecaj vaše sudbine ili karme, odabir povoljnog trenutka za određeni planirani pothvat u velikoj mjeri određuje njegov put. Jer, ukoliko ste odabrali povoljan trenutak, tada su vaši planovi usklađeni sa zakonima svemira. Upravo iz tog razloga, Muhurta – izborna astrologija, jedna je od najvažnijih grana Jyotisha. Primjerice, ukoliko želite pokrenuti svoj vlastiti posao otvaranjem tvrtke, tada će jyotishi (vedski ili indijski astrolog) za vas odrediti muhurtu ili najpovoljniji trenutak za početak otvaranja tvrtke. Drugim riječima, to znači da će on odabrati trenutak u kojem će planeti povezani s uspjehom u poslu dati svoju maksimalnu snagu i tako donijeti uspjeh vašem pothvatu. Dakako, ovaj odabir muhurte odnosi se na sve planove koje ste si zacrtali, a povezani su sa svim područjima života.
Upotreba muhurte u Indiji stara je tisućama godina, pa tako i danas u ovoj zemlji rijetko se događa da netko započinje bilo koji pothvat ukoliko se ne savjetuje s astrologom glede određivanja najpovoljnijeg trenutka.
Popis muhurte, povoljnih vremenskih razdoblja, za planirano zbivanje ili projekt šaljem na Vašu e-mail adresu.


REKTIFIKACIJA


REKTIFIKACIJA – PODEŠAVANJE TOČNOG VREMENA ROĐENJA

Jyotish posjeduje bezbroj “alata” s kojima može vrlo precizno odrediti buduće događaje u vašem životu (podznak, nakshatre, planetarne yoge, varge – podjelne karte, Dashe, itd.). No, ti su “alati” beskorisni ukoliko ne znate, ili niste sigurni, u svoje točno vrijeme rođenja (sat i minuta). Pomak u vremenu rođenja čak i od samo nekoliko minuta znatno mijenja vaše planetarne položaje, pa je u tom slučaju vrlo teško načiniti kvalitetan horoskop ili predvidjeti s većom preciznošću određena zbivanja u vašem životu. Kako bi izbjegao ovakve greške, Jyotish se služi rektifikacijom ili podešavanjem točnog vremena vašeg rođenja.
Nažalost, obično se pri rođenju ne upisuje naše točno vrijeme rođenja (pomaci obično znaju biti od 3 do 15 minuta), nego se ono uglavnom “zaokružuje” na “pune/okrugle” minute ili sate. Tako ćete rijetko, praktički nikako, vidjeti da netko u svom rodnom listu ili izvodu iz matične knjige rođenih ima upisano vrijeme rođenja: 21:33, 14:12, 10:02, jer se ova vremena obično upisuju (i “zaokružuju”) kao 21:35, 14:15, 10:00 i sl. Veći pomaci u vremenu rođenja kod starijih osoba znaju biti i daleko veći (razmaci iznose čak i više od nekoliko sati).
Rektifikaciju radim isključivo unutar vremena od +/- 20 minuta (ukupno 40 minuta). Ako niste sigurni u točno vrijeme rođenja, ili ga želite podesiti “do u sekunde”, slobodno mi se obratite za pomoć. No, ako ne znate svoje vrijeme rođenja (sat i minutu), tada nije moguće napraviti preciznu rektifikaciju, pa je u takvom slučaju ne radim. 


Potrebni podaci za izradu horoskopa:

• Ime i prezime
• Datum rođenja (dan, mjesec i godina rođenja)
• Točno vrijeme rođenja (sat i minuta rođenja) – bez ovog podatka nije moguće izraditi horoskop/e
• Mjesto rođenja
• Država rođenja
• Mjesto i država u kojoj prebivate

Kod izrade “Usporednog horoskopa”, potrebni su podaci za oba partnera. Za dodatne informacije i narudžbu slobodno me kontaktirajte na moju e-mail adresu u “Kontaktu”.

Prijava - newsletter

Moje ostale stranice