Dobrodošli!

Na ovoj stranici možete naručiti svoj horoskop prema vašim željama i potrebama.

Dobrodošli!

Započnite već danas s našim profesionalnim tečajevima Jyotisha (vedska astrologija) i numerologije.

Dobrodošli!

Naručite knjige o numerologija, karmi i reinkarnaciji.

METODA RADA – PROFESIONALNI TEČAJ ASTROLOGIJE

Tečaj Jyotisha možete pohađati na sljedeće načine:

1. Učenje od doma (Home-Study) – uz pomoć učitelja prema potrebi

Kod metode “Učenja od doma” (Home-Study), nakon izvršene uplate, na vašu kućnu adresu šaljem priručnik. Nakon toga, započinjete s učenjem. Ukoliko imate nekih nejasnoća i poteškoća, imate pravo na stručnu pomoć i potporu tijekom svladavanja lekcija, a dobivate je e-mailom (u roku od 2-3 radna dana). Ovdje je vrlo važno napomenuti da se studenti strogo drže upita isključivo vezanim uz tematiku Tečaja i to tako da jasno navedu Poglavlje i broj stranice na kojoj su naišli na određeni problem u svladavanju gradiva.
Posebno dobra strana ove metode Tečaja je što sami određujete svoj tempo učenja i rok za predaju vaših zadataka.

STRUČNA POMOĆ I POTPORA

Svi registrirani studenti/polaznici Tečaja “Učenje od doma” (Home-Study) imaju pravo na stručnu pomoć i potporu do dobivanja potvrde (certifikata).

KAKO DO CERTIFIKATA

Nudim mogućnost dobivanja certifikata za sva tri dijela Tečaja vedske astrologije, Parashara sustav, i to za Početni, Srednji i Napredni stupanj, dakle, tri certifikata, u skladu s mojom metodom podučavanja. U svakom završnom dijelu određenog stupnja (Početni, Srednji i Napredni) dobit ćete određeni zadatak koji ćete morati riješiti kako biste dobili certifikat. Ne brinite se, nema vremenskog ograničenja za rješavanje zadatka. Možete ga riješiti kada god vi to želite. Nakon ocjene za uspješno rješavanje zadatka primit ćete certifikat na svoju adresu. Certifikat/i se ne upisuje u radnu knjižicu.

ROK ZA PREDAJU ZADATAKA

Ne postoji određeni rok kada trebate poslati riješene zadatke. Drugim riječima, to možete učiniti kada se osjetite spremnim za ovaj korak, a to kod nekoga može biti za dva tjedna, kod nekoga drugog, pak, za dva mjeseca ili možda za godinu dana. Sami odredite svoj tempo učenja i rok za predaju vaših zadataka. Dakle, nema zastare glede ovoga roka.

PRIRUČNICI ZA TEČAJ JYOTISHA (VEDSKA ASTROLOGIJA)

Svi moji profesionalni priručnici sadrže između 200 i 300 stranica teksta (A4 format) sa cjelovitim, stručnim objašnjenjima i brojnim praktičnim primjerima. Kod metode “Učenje od doma” (Home-Study) priručnik/e šaljem na vašu kućnu adresu. Priručnici su pisani latinicom, na hrvatskom jeziku.

AUTOR TEČAJEVA

Autor tečajeva je Nikola Đurđević, profesionalni vedski astrolog i numerolog iz Zagreba.

DODATNE INFORMACIJE

Sve dodatne informacije o Tečaju Jyotisha, vedske astrologije, možete dobiti putem moje e-mail adrese u Kontaktu.

2. Online poduka

Polaznici tečaja mogu se odlučiti za Online poduku (putem Zooma-a). Online poduka sadrži Webinare i Radionice s posebnim tematskim cjelinama. S vremenom dodajem sve veći broj Webinara i Radionica i sve širi izbor tema. Više informacija na Online poduka.

Tečaj Jyotisha

Profesionalni Tečaj Jyotisha, vedske astrologije, Parashara sustav, sastoji se od 3. stupnja (podijeljen je u deset dijelova):

1. Početni stupanj
2. Srednji stupanj
3. Napredni stupanj

Ovaj Tečaj pokriva (1) početnu, (2) srednju, (3) naprednu i (4) profesionalnu razinu znanja.

Parashara sustav Jyotisha

Početni stupanj u tri dijela.

Početni stupanj Jyotisha

Početni stupanj Jyotisha podijeljen je u tri dijela:

1. Dio – Uvod u vedsku astrologiju
2. Dio – Planeti, kuće i znakovi
3. Dio – Položaji, aspekti i konjukcije

Prijava - newsletter

Moje ostale stranice