Dobrodošli!

Na ovoj stranici možete naručiti vaš horoskop prema vašim željama i potrebama.

Dobrodošli!

Započnite već danas s profesionalnim tečajevima Jyotisha (vedska astrologija) i numerologije.

Dobrodošli!

Naručite knjige o numerologiji, karmi i reinkarnaciji.

PROFESIONALNI TEČAJ JYOTISHA – VEDSKE ASTROLOGIJE

Profesionalni Tečaj Jyotisha, vedske astrologije, Parashara sustav (postoji i drugi sustav Jyotisha, Jaimini sustav), sastoji se od 3. stupnja (podijeljen je u devet dijelova):

1. Početni stupanj
2. Srednji stupanj
3. Napredni stupanj

Ovaj Tečaj pokriva (1) početnu, (2) srednju, (3) naprednu i (4) profesionalnu razinu znanja.

Posjetite moj YouTube kanal na kojem možete saznati dodatne informacije. Više o početnom stupnju na poveznici Početni stupanj !

POČETNI STUPANJ


1. Dio – Uvod u vedsku astrologiju

U početnom dijelu tečaja “Početni stupanj 1. dio – Uvod u vedsku astrologiju” upoznajemo vas s temeljnim elementima i čimbenicima koji su od vrlo važnog značaja za načiniti prve korake u prakticiranju Jyotisha, kao što su: povijest, značaj i važnost Jyotisha, upute za izradu natalne karte u besplatnom “Junior Jyotish” programu, osnovni astronomski čimbenici, planeti u astrološkim kućama (bhavama) i znakovima (rashiji), važnost lagne (podznak, ascendent), nakshatre (Mjesečeve zvijezde), Navamsha (Podjelna karta), Maha dashe (ciklusi planeta), Gochara (tranziti planeta) i početna analiza natalne karte na praktičnom primjeru.
U ovom dijelu Tečaja nudimo cijeli niz praktičnih primjera natalnih karata (Janma Kundali, Rashi Kundali) svjetski poznatih osoba (preko 40 natalnih karata s datumima i vremenom rođenja). Svi primjeri su navedeni istovremeno u Sjevernoindijskoj i Južnoindijskoj natalnoj karti.
U Tečaju se nalaze brojne praktične “Vježbe i zadaci”, koji će vam pomoći da unaprijedite svoje praktično znanje Jyotisha.
Ovaj priručnik sadrži 308 stranica teksta (A4) i možete ga naručiti već danas. Šaljem ga nakon zaprimljene uplate na Vašu kućnu adresu.

Primjeri stranica iz priručnika “Uvod u vedsku astrologiju” (308 stranica, A4 format):


2. Dio – Planeti, kuće i znakovi

Nakon ovog 1. dijela, “Uvod u vedsku astrologiju”, sljedeći nastavak Tečaja vedske astrologije nosi naziv “Početni stupanj 2. dio – Planeti, kuće i znakovi”. U ovom dijelu Tečaja saznat ćete puno više o prirodnoj i privremenoj naravi planeta, planetarnim prijateljstvima, te o njihovim kategorijama i polaritetima. Detaljne opise planeta navodimo u 23 različite kategorije.
Također ćete naučiti i sve potrebno o kućama (kvadranti, modaliteti, polariteti i kategorije, te položaji dobroćudnih i zloćudnih planeta u kućama i načelo “bhavata bhavam”), s njihovim detaljnim karakteristikama u 14 kategorija, kao i znakovima (arhetipi, polariteti, naravi, načini aktivnosti i osobine) s njihovim detaljnim karakteristikama u 8 kategorija.
U ovom dijelu Tečaja uvodimo praktičnu vizualnu grafikon kartu, tzv. “Jyotish kartu” (u Sjevernoindijskoj i Južnoindijskoj natalnoj karti), koja će vam biti od velike pomoći budući da će vam olakšati popis i vizualnu organizaciju važnih karakteristika i elemenata u natalnoj karti (kao i u Podjelnim kartama). U ovom dijelu Tečaja nalaze se i drugi brojni dijagrami i tablice kao i cijeli niz praktičnih primjera natalnih karata svjetski poznatih osoba s datumima i vremenom rođenja. Svi primjeri su navedeni istovremeno u Sjevernoindijskoj i Južnoindijskoj natalnoj karti.
Ovaj priručnik sadrži 244 stranice teksta (A4) i možete ga naručiti već danas. Šaljem ga nakon zaprimljene uplate na Vašu kućnu adresu.

Primjeri stranica iz priručnika “Planeti, kuće i znakovi” (244 stranice, A4 format):


3. Dio – Položaji, aspekti i konjukcije

U završnom dijelu Početnog stupnja, “3. Dio – Položaji, aspekti i konjukcije” (PAK model), detaljno opisujemo sve važne čimbenike koji proizlaze iz položaja, aspekata (drishti) i konjukcije (yuti) planeta (graha) u natalnoj karti (Janma Kundali, Rashi Kundali ili Rashi Chakra). Ovdje ćete puno naučiti o dobroćudnoj i zloćudnoj naravi planeta (graha) u skladu s njihovim prirodnim odlikama i funkcionalnim (privremenim) statusom u skladu s vladanjem nad kućama (bhava) / znakovima (rashi), važnim karakama (značenja) planeta i kućama koje oni označavaju, Adhipati (planeti kao vladari kuća u drugim kućama), i načinu tumačenja horoskopa. Naučit ćete i sve što je važno kod aspekata (drishthi) planeta kao što su sambandha, određivanja učinka aspekata, ključevima za razumijevanje aspekata, indikatorima osobnosti, te određivanju učinaka konjukcije (yuti). Nadalje, saznat ćete sve potrebno o određivanju snage planeta (graha) i kuća (bhava), planetarnim dostojanstvima (9 stanja snage znaka), “metodi jednog i tri koraka” za određivanje snage znaka, čimbenicima otkazivanja debilitacije planeta (Neecha Bhanga Raja yoga), korištenju Navamsha karte (D9), što je to Vargottama, Varga Vimshopak, Dik bala, Yogakaraka planet, Kendradhipati dosha, “spaljenost” (ashta), planetarni rat (graha yuddha), retrogradnost (vakra), Sandhi i Gandhanta te maraka vladari.
U ovom dijelu Tečaja nalaze se brojni dijagrami i tablice kao i cijeli niz praktičnih primjera natalnih karata svjetski poznatih osoba s datumima i vremenom rođenja (115 natalnih karata). Svi primjeri su navedeni istovremeno u Sjevernoindijskoj i Južnoindijskoj natalnoj karti.
Ovaj priručnik sadrži 312 stranica teksta (A4) i možete ga naručiti već danas. Šaljem ga nakon zaprimljene uplate na Vašu kućnu adresu.
Polaznici u ovom dijelu Tečaja mogu riješiti jedan zadatak, a nakon toga, ako ga uspješno riješe, dobivaju certifikat (ne upisuje se u radnu knjižicu) o položenom Početnom stupnju i počasnu titulu “Jyotish Praveen” (“znalac Jyotisha”).

Primjeri stranica iz priručnika “Položaji, aspekti i konjukcije” (312 stranica, A4 format):


S ovim 3. dijelom završava Početni stupanj, nakon kojega slijedi Srednji stupanj, koji je podijeljen u tri dijela, a Tečaj završava Naprednim stupnjem koji je također podijeljen u tri dijela. Dakle, ukupno vas očekuje devet dijelova Tečaja vedske astrologije – Parashara sustav – u kojima ćete dobiti svo potrebno znanje za ispravnu analizu i tumačenje horoskopa, kao i za uspješno predviđanje budućih zbivanja.

U narednom tekstu saznajte sve o metodi rada Tečaja Jyotisha.

Tečaj Jyotisha

Profesionalni Tečaj Jyotisha, vedske astrologije, Parashara sustav, sastoji se od 3. stupnja (podijeljen je u deset dijelova):

1. Početni stupanj
2. Srednji stupanj
3. Napredni stupanj

Ovaj Tečaj pokriva (1) početnu, (2) srednju, (3) naprednu i (4) profesionalnu razinu znanja.

Parashara sustav Jyotisha

Početni stupanj u tri dijela.

Početni stupanj Jyotisha

Početni stupanj Jyotisha podijeljen je u tri dijela:

1. Dio – Uvod u vedsku astrologiju
2. Dio – Planeti, kuće i znakovi
3. Dio – Položaji, aspekti i konjukcije

Prijava - newsletter

Moje ostale stranice