Dobrodošli!

Na ovoj stranici možete naručiti vaš horoskop prema vašim željama i potrebama.

Dobrodošli!

Započnite već danas s profesionalnim tečajevima Jyotisha (vedska astrologija) i numerologije.

Dobrodošli!

Naručite knjige o numerologiji, karmi i reinkarnaciji.

PROFESIONALNI TEČAJ JYOTISHA – VEDSKE ASTROLOGIJE

Profesionalni Tečaj Jyotisha, vedske astrologije, Parashara sustav (postoji i drugi sustav Jyotisha, Jaimini sustav), sastoji se od 3. stupnja (podijeljen je u devet dijelova):

1. Početni stupanj
2. Srednji stupanj
3. Napredni stupanj

Ovaj Tečaj pokriva (1) početnu, (2) srednju, (3) naprednu i (4) profesionalnu razinu znanja.

Posjetite moj YouTube kanal na kojem možete saznati dodatne informacije. Više o ovom stupnju na poveznici Srednji stupanj !

SREDNJI STUPANJ


1. Dio – Dhana, Arishta i Raja yoge

U 1. Dijelu “Srednjeg stupnja” – “Dhana, Arishta i Raja yoge”, podučavamo vas o graha yogama (planetarne kombinacije) kao što su Dhana yoge (“bogatstvo”), Arishta yoge (“bolesti, nezgode i nevolje”), i Raja yoge (“uspjeh, slava, visoki status”). Od velike je važnosti znati da se u središtu Jyotish analize nalazi tumačenje različitih yoga koje su prisutne u natalnoj karti. Riječ “yoga” znači “ujedinjenje” ili “veza”. Na sanskrtu, riječ “yoga” koristi se za označavanje bilo kojeg oblika povezivanja, dok u Jyotishu ova riječ opisuje razne oblike veza između dva ili više planeta. Yoge su jedinstvene i briljantne odlike Jyotisha, a dolaze nam iz drevne Indije i razlikuju se od svih ostalih oblika astrologije. Njihova je posebnost što Jyotishu daju snagu predviđanja i jedan su od najvažnijih koncepata za tumačenje natalne karte.

Unutar ovog dijela tečaja nalaze se praktični primjeri sa 170 natalnih karata slavnih osoba. Svi primjeri su navedeni istovremeno u Sjevernoindijskoj i Južnoindijskoj natalnoj karti s navedenim datumom, vremenom, mjestom i državom rođenja slavnih osoba.
U ovom dijelu tečaja nalaze se brojne praktične vježbe i zadaci, tablice i dijagrami, koji će vam pomoći da unaprijedite svoje praktično znanje Jyotisha.
Ovaj priručnik sadrži 250 stranica teksta (A4) i možete ga naručiti već danas. Šaljem ga nakon zaprimljene uplate na Vašu kućnu adresu.

Primjeri stranica iz priručnika “Dhana, Arishta i Raja yoge” (250 stranica, A4 format):


2. Dio – Parivarthana i specijalne yoge

U 2. Dijelu “Srednjeg stupnja” – “Parivarthana i specijalne yoge”, naučit ćete sve o Parivarthana yogi (“Izmjena znakova”), a što se tiče drugih, Specijalnih yoga (S), podučit ćemo vas sve što trebate znati o (1) Pancha Mahapurusha yogama (Ruchaka, Bhadra, Hamsa, Malavya i Sasha), (2) Chandra yogama (“Mjesečeve yoge”) u koje se ubrajaju Sunapha, Anapha, Dhurudhara, Kemadruma, Gaja Keshari, Mukuta, Adhama, Sama, Varishtha i Shakata yoga, zatim (3) Surya yogama (“Sunčeve yoge”), kao što su Veshi, Voshi i Ubhayachari yoga, (4) yogama u vezi s podznakom ili vladarom podznaka (Chamara, Bheri, Lagna Adhi yoga, Vidyut, Khadga, Kahala I, Shankha, Parvata, Kahala II, Parijata, Kalpadruma i Pushkala yoga), i yogama nazvanim po Vedskim Božanstvima (Saraswati i Vishnu yoga), koje je vrlo važno poznavati i bez kojih bi vaše znanje o Jyotishu bilo nepotpuno.

Parivartana znači “izmijeniti” ili “trampiti”, pa Parivartana yoga ukazuje na situaciju u kojoj dva planeta “daju” i “uzimaju” jedan od drugoga. To je identično onome što se događa kada se planeti nalaze u međusobnom utjecaju. Stoga, kada planeti “razmjenjuju znakove”, oni djeluju kao da su u konjukciji (yuti sambandha) ili u međusobnom aspektu (drishti sambandha). Ovo je vrlo važna yoga koja može dati veliku dobrobit vlasniku natalne karte.

No, među najpoznatijim planetarnim yogama svakako su Pancha Mahapurusha yoge. Pancha znači “pet”, a Mahapurusha znači “Veliko biće”. Ovdje se sanskrtska riječ Maha upotrebljava u smislu nekoga tko je vrlo ugledan i značajan tj. iznimno utjecajan u društvu. Dakle, ove yoge čine vlasnika natalne karte “vrlo značajnom i utjecajnom osobom”. Postoji pet vrsta ovih yoga: (1) Ruchaka Mahapurusha yoga (formirana od Marsa), (2) Bhadra Mahapurusha yoga (formirana od Merkura), (3) Hamsa Mahapurusha yoga (formirana od Jupitera), (4) Malavya Mahapurusha yoga (formirana od Venere) i (5) Sasha Mahapurusha yoga (formirana od Saturna).

Unutar ovog dijela tečaja nalaze se praktični primjeri s 233 natalne karte slavnih osoba. Svi primjeri su navedeni istovremeno u Sjevernoindijskoj i Južnoindijskoj natalnoj karti s navedenim datumom, vremenom, mjestom i državom rođenja slavnih osoba.
I u ovom dijelu tečaja nalaze se brojne praktične vježbe i zadaci, tablice i dijagrami, koji će vam pomoći da unaprijedite svoje praktično znanje Jyotisha.
Ovaj priručnik sadrži 272 stranice teksta (A4) i možete ga naručiti već danas. Šaljem ga nakon zaprimljene uplate na Vašu kućnu adresu.

Primjeri stranica iz priručnika “Parivarthana i specijalne yoge” (272 stranice, A4 format):


3. Dio – Podjelne karte – Amshe ili Varge

U PRIPREMI!

U 3. Dijelu “Srednjeg stupnja” – “Podjelne karte – Amshe ili Varge” naučit ćete sve važno o 16 glavnih “Podjelnih karata”. Zašto su ove karte važne? K. N. Rao preporučuje da pod svaku cijenu trebamo, nakon proučavanja natalne karte, analizirati i stanje planeta u “Podjelnim kartama”. jer bez njih ne možemo donijeti ispravne zaključke i na uspješan način predvidjeti buduća zbivanja. Evo i jednog citata od Kalyana Verme, autora poznatog sanskrtskog klasika “Saravali” iz 13. stoljeća: “Podjelne karte u sebi sadrže cijelo znanje o budućnosti natalne karte, jer je bez njih nemoguće načiniti sljedeći korak u astrologiji”.

Unutar ovog dijela tečaja nalaze se praktični primjeri s velikim brojem natalnih karata slavnih osoba. Svi primjeri su navedeni istovremeno u Sjevernoindijskoj i Južnoindijskoj natalnoj karti s navedenim datumom, vremenom, mjestom i državom rođenja slavnih osoba.
I u ovom dijelu tečaja nalaze se brojne praktične vježbe i zadaci, tablice i dijagrami, koji će vam pomoći da unaprijedite svoje praktično znanje Jyotisha.
Predviđeni broj stranica teksta u ovom priručniku je 250 (A4).

Polaznici u ovom dijelu Tečaja mogu riješiti jedan zadatak, a nakon toga, ako ga uspješno riješe, dobivaju certifikat (ne upisuje se u radnu knjižicu) o položenom “Srednjem stupnju” i počasnu titulu “Jyotish Ratna” (“Onaj koji zna sve o Jyotishu”).


S ovim 3. dijelom završava “Srednji stupanj”, nakon kojega slijedi “Napredni stupanj”, koji je također podijeljen u tri dijela. Dakle, ukupno vas očekuje devet dijelova Tečaja vedske astrologije – Parashara sustav – u kojima ćete dobiti svo potrebno znanje za ispravnu analizu i tumačenje horoskopa, kao i za uspješno predviđanje budućih zbivanja.

U narednom tekstu saznajte sve o metodi rada Tečaja Jyotisha.

Tečaj Jyotisha

Profesionalni Tečaj Jyotisha, vedske astrologije, Parashara sustav, sastoji se od 3. stupnja (podijeljen je u deset dijelova):

1. Početni stupanj
2. Srednji stupanj
3. Napredni stupanj

Ovaj Tečaj pokriva (1) početnu, (2) srednju, (3) naprednu i (4) profesionalnu razinu znanja.

Parashara sustav Jyotisha

Početni stupanj u tri dijela.

Početni stupanj Jyotisha

Početni stupanj Jyotisha podijeljen je u tri dijela:

1. Dio – Uvod u vedsku astrologiju
2. Dio – Planeti, kuće i znakovi
3. Dio – Položaji, aspekti i konjukcije

Prijava - newsletter

Moje ostale stranice